top of page
kelly-sikkema-Oz_J_FXKvIs-unsplash_edite

Schrijfworkshops

"Schrijf je Loopbaan"
Wat gaan we doen?

Tijdens de cursus krijg je inspirerende schrijfopdrachten die je helpen om inzicht te krijgen in jouw situatie. Alle oefeningen zijn erop gericht om je intuïtie aan het woord te laten. Je gedachten, dromen, wensen en gevoelens verschijnen op het papier, maar niet omdat je er heel lang over nagedacht hebt. Intuïtief schrijven is namelijk niet schrijven vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Dankzij de oefeningen krijg je inzichten, zie je wat belangrijk voor je is en vind je antwoorden. Er ontstaat ruimte voor een nieuw perspectief zodat jij concrete stappen kunt gaan zetten.

Wat brengt 'schrijf je loopbaan' je?
 • Inzicht, structuur, helderheid en bewustwording

 • Meer zelfvertrouwen, innerlijk weten, lef om te vertrouwen op eigen kracht

 • Ideeën voor nieuwe stappen, mogelijkheden en keuzes, perspectief

 • Mooie ontmoetingen met anderen die ook iets willen veranderen aan hun werksituatie

 • Inspiratie en uitwisseling

Praktisch

De cursus bestaat uit vier dagdelen. Ieder dagdeel heeft een ander thema.

 1. behoefte aan verandering

 2. plezier en voldoening

 3. dromen, belemmeringen en mogelijkheden

 4. in beweging komen

 

Vervolg

De cursus kan worden gecombineerd met een aantal individuele gesprekken, om de verkregen inzichten concreet vorm te geven. Hierdoor ontstaat er een optimale mix van schrijven in een groep EN individueel maatwerk. Deze gesprekken vinden plaats in Oisterwijk of via Zoom- net wat je prettig vindt.

 

De cursus Schrijf je Loopbaan is ontwikkeld door Marianne Panneman van Loopbaancreatie’

"Schrijf je in Balans"

De workshop “Schrijf je in Balans” geeft je de mogelijkheid om echt even volledig uit je dagelijkse routine te komen en je op een andere manier tegen je huidige situatie aan te laten kijken. Aan de hand van speelse en inspirerende schrijfoefeningen onderzoek je wat er in je werk- of levenssituatie speelt. De oefeningen helpen je gedachten, gevoelens en verlangens onder woorden te brengen en zo hoofd, hart en handen bij elkaar te brengen. Door intuïtief te schrijven word je verrast door je eigen inzichten, antwoorden en wijsheid. 

Duur: 3 uur

Waar: Oisterwijk
 

 

jon-tyson-7TJpphriQI8-unsplash_edited.jp

Persoonlijke Groei & Loopbaan

Wat gaan we doen?

Een traject van Persoonlijke Groei & Loopbaan bij K-Mino start bij voorkeur met een lekkere wandeling in het bos. Tijdens deze wandeling onderzoeken we wat het doel van het traject is voor jou. Waarschijnlijk probeer je de hobbels die je op je pad tegenkomt doorgaans te bestrijden door goed na te denken, in dit traject biedt ik je andere handvatten die je nu en in de toekomst in kunt zetten. 

De ontdekkingen die we tijdens de eerste sessie opdoen zijn de aanknopingspunten voor het vervolg van je coaching. . In onze gesprekken staan de thema’s ‘bewustwording’ en ‘eigen regie’ centraal. Het fijne is dat jij vooral zelf kan bepalen hoe jouw traject er inhoudelijk uitziet. Tussen de gesprekken in zit je niet stil, want in jouw dagelijkse leven vindt het ontwikkelingsproces plaats. In deze periode werk je aan praktische en creatieve opdrachten. We werken concreet en doelgericht waardoor jouw resultaten gehaald kunnen worden.

Wat brengt 'Persoonlijke groei & loopbaancoaching' je?
 • Inzicht eigen handelen en onderbewuste patronen

 • Rust om stil te staan, te voelen en te vertrouwen op je intuïtie als raadgever

 • Maatwerk coachtraject geheel afgestemd op jouw behoeften

 • Concrete handvatten om je pad te vervolgen

 • Kracht, vertrouwen en lef om je volgende stap te zetten

Praktisch

Tijdens de eerste sessie bepalen we uit hoeveel sessies jouw traject bestaat. Meestal volstaan vier tot zes bijeenkomsten. Ik ontvang je graag op mijn praktijk in Oisterwijk of in de mooie bosrijke omgeving van Oisterwijk

bottom of page