kelly-sikkema-Oz_J_FXKvIs-unsplash_edite

Schrijf je loopbaan

Wat gaan we doen?

Tijdens de cursus krijg je inspirerende schrijfopdrachten die je helpen om inzicht te krijgen in jouw situatie. Alle oefeningen zijn erop gericht om je intuïtie aan het woord te laten. Je gedachten, dromen, wensen en gevoelens verschijnen op het papier, maar niet omdat je er heel lang over nagedacht hebt. Intuïtief schrijven is namelijk niet schrijven vanuit je hoofd, maar vanuit je hart. Dankzij de oefeningen krijg je inzichten, zie je wat belangrijk voor je is en vind je antwoorden. Er ontstaat ruimte voor een nieuw perspectief zodat jij concrete stappen kunt gaan zetten.

Wat brengt 'schrijf je loopbaan' je?
 • Inzicht, structuur, helderheid en bewustwording

 • Meer zelfvertrouwen, innerlijk weten, lef om te vertrouwen op eigen kracht

 • Ideeën voor nieuwe stappen, mogelijkheden en keuzes, perspectief

 • Mooie ontmoetingen met anderen die ook iets willen veranderen aan hun werksituatie

 • Inspiratie en uitwisseling

Praktisch

De cursus bestaat uit vier dagdelen. Ieder dagdeel heeft een ander thema.

 1. behoefte aan verandering

 2. plezier en voldoening

 3. dromen, belemmeringen en mogelijkheden

 4. in beweging komen

Ben je geen goede schrijver? Dat is ook helemaal niet nodig. In deze cursus gaat het niet om hoe je schrijft, maar om wat je schrijft.

Deze cursus vindt plaats in een warme en veilige omgeving: bij mij aan de keukentafel. Kijk bij tarieven voor de datum van de eerstvolgende workshop. 

 

Vervolg

De cursus kan worden gecombineerd met een aantal individuele gesprekken, om de verkregen inzichten concreet vorm te geven. Hierdoor ontstaat er een optimale mix van schrijven in een groep EN individueel maatwerk. Deze gesprekken vinden plaats in Oisterwijk of via Zoom- net wat je prettig vindt.

 

De cursus Schrijf je Loopbaan is ontwikkeld door Marianne Panneman van Loopbaancreatie’

jon-tyson-7TJpphriQI8-unsplash_edited.jp

Intuïtieve loopbaancoaching

Wat gaan we doen?

Een traject van intuïtieve loopbaancoaching bij K-Mino kan een bijzonder begin hebben als je daarvoor kiest. We starten namelijk met een intuïtieve sessie. Waarschijnlijk probeer je de hobbels die je op je pad tegenkomt doorgaans te bestrijden door goed na te denken. Tijdens de intuïtieve sessie doen we alles behalve dat. In alle rust breng ik je in contact met jezelf en laat ik je voelen, ervaren en herinneren. Je krijgt op een ander niveau inzicht in de zaken die nu voor jou van belang zijn. En de patronen de er onderbewust spelen worden duidelijk.

De ontdekkingen die we tijdens deze sessie opdoen zijn de aanknopingspunten voor het vervolg van je loopbaancoaching. In deze volgende sessies komen vragen aan de orde als: Waar krijg jij energie van? Wat maakt jou gelukkig? Wat vind je belangrijk in je leven en werk? Natuurlijk gaan we daarnaast ook kijken naar je capaciteiten en je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Alle antwoorden verenigen we in een concreet actieplan: een plan dat jou in staat stelt om een volgende stap te zetten.

Wat brengt 'intuïtieve loopbaancoaching' je?
 • Inzicht in diepe onderbewuste patronen

 • Rust om stil te staan, te voelen en te vertrouwen op je intuïtie als raadgever

 • Maatwerk loopbaantraject geheel afgestemd op jouw behoeften

 • Concrete handvatten om je pad te vervolgen

 • Kracht, vertrouwen en lef om je volgende stap te zetten

Praktisch

De eerste sessie is een intuïtieve sessie. Tijdens deze sessie bepalen we uit hoeveel sessies jouw traject bestaat. Meestal volstaan vier tot zes bijeenkomsten. Ik ontvang je graag op mijn praktijk in Oisterwijk.