Over K-Mino

De drijvende kracht achter K-Mino, dat ben ik, Babette Gerrits. Misschien wil je weten wie ik ben en waar ik voor sta. Wel, werk je met mij dan zal je ervaren dat ik luister zonder oordeel. Ik breng overzicht en rust en stel graag de vraag achter de vraag. Ik houd je een spiegel voor, soms confronteer ik je en dan laat ik je weer vanuit een ander perspectief denken. Verwacht van mij geen wollige toestanden en ook geen zijden handschoentjes. Ik ben dan weliswaar gewend en opgeleid om energetisch te kijken, maar ik sta met twee benen stevig op de grond. Ik ben een creatief gevoelsmens en ik houd van overzicht en structuur. Ik ben en werk resultaatgericht, maar tegelijkertijd geniet ik oprecht van het onderweg zijn en dat deel ik ook graag met je.

Babette%20portret_edited.jpg

Verder ben ik dol op de vijf pubers die onder ons dak wonen  - never a dull moment. En als ik dan toch een moment voor mezelf heb, geniet ik van een inspirerend boek. Ik houd van het feestgedruis van Carnaval en van de eenvoud en rust van de Camino. En mijn ideale vakantie: óf de sneeuw, óf de tropen.
Ik heb verschillende opleidingen gedaan die in mijn werkwijze terugkomen. Zo ben ik NLP Practitioner en Mediator en ik heb de vierjarige opleiding Effectieve Intuïtie en Schrijf je Loopbaan gedaan. Tot slot de leidende waarden die je terugziet in alles wat ik doe: betrokkenheid, gelijkwaardigheid en humor. Hier sta ik voor en hier mag je me op aanspreken. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!